Miksi kunnallisvaaleihin

Oikeastaan en ollut ollenkaan ajatellut lähteä kunnallisvaaliehdokkaaksi – muutakin tekemistä toki riittää. Mutta kun soitettiin ja pyydettiin tällaisena maailmanaikana, tuntui, ettei siitä voi noin vain kieltäytyä. Turha valittaa maailman menoa, jos ei itse ole valmis osallistumaan. Tässä sitä sitten ollaan. Kiirettä mm talomme rakentamisen, töiden ja kaiken muun kanssa edelleen riittää, joten kovin paljon en ehdi vaalien hyväksi tehdä. Luomurakentaminen ja permakulttuuri ja luomu ovat toki osittain myös poliittista harrastusta, sillä pyrimme esimerkillämme myös vaikuttamaan. Ehkäpä suurimpana satsauksena vaaleihin on tämä puheenvuoroni eli vaalisivustoni. Vaalikoneet yritän myös hoitaa. Alla on perustietoja, teemoja ja ajatuksia. Lisäksi yritän pitää vaaleihin asti täällä blogia, teemojen syventämiseksi.

Kuka olen / Mitä teen

(Sitä on hyvä aina välillä miettiä…)

Olen vientikauppaa tekevä luomualan yrittäjä ja uusperheellinen. Olen syntynyt 1960 Espoossa ja koulutukseltani olen Maa- ja metsätaloustieteen maisteri eli kaupunkilainen kasvinviljelyagronomi. Lisäksi olen jo peräti isoisä. Lapset, joita meillä vaimoni Marjan kanssa on uusperheessä yhteensä kuusi, asuvat kaikki jo muualla. Tällä hetkellä asumme vaimoni ja kolmen koiran kanssa rintamamiestalossa Karjalohjalla. Rakennamme parhaillaan lähellä olevalle, 2014 ostamallemme Iso-orvokkiniityn permakulttuuriselle pientilalle luomutaloa. Tätä projektia voi seurata Iso-orvokkiniitty -sivustollamme. Olen koko aikuisikäni edistänyt luomua ja toiminut luomualalla suurimmalta osin yrittäjänä. Tällä hetkellä vien luomutuotteita Suomesta ja Latviasta maailmalle. Näistä lisätietoa Organic Food Finland ja Organic Potato Starch -sivustoilla. Tietoa minusta löytyy myös Linkedin profiilistani ja Facebook sivuiltani (en tee erillistä vaalifacebook-sivua). Lisäksi löydyn Twitteristä ja Instagrammista. Tämän sivuston alareunaan olen koonnut näitä erilaisia some-aktiviteetteja.

Julkaisen tämän sivuston nyt 25.2.2017 keskeneräisenä, sillä eihän tällainen sivusto ole kumminkaan koskaan valmis. Ajatuksiani näille sivuille on tulossa mm teemoilla:

Pysykää kuulolla! Blogipostaukset voi tilata alta.

Toki minulle saa esittää toivomuksia, mitä teemoja tulisi ottaa esille, mutta mitäänhän ei voi luvata.

 

Jag är kandidat i Lojo kommunalvalet 2017 på De Grönas lista. Denna valsida skriver jag bara på finska men du kan kontakta mig också på svenska.

I am candidate for the Green Party in Lohja municipality elections 2017. I am writing this web-site only in Finnish. However you are welcome to contact me in English.

 

 

Vastaa